Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درباره ضرورت توجه به تابلوهای راهنمایی و رانندگی گفت: این تابلوها زبان گویای قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی هستند و برای زیبایی خیابان‌ها نصب نمی‌شوند.

علی‌اصغر شریفی در گفت‌و‌گو با خبرنگار انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا اظهار کرد: از نظر دسته‌بندی، تابلوهای راهنمایی و رانندگی به سه گروه طبقه‌بندی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه اول تابلوهایی هستند که خطر یا هشداری را گوشزد می‌کنند که در اصطلاح به آن‌ها تابلوهای اخطاری گفته می‌شود. این تابلوها شکل مثلثی داشته و دارای زمینه سفید و حاشیه قرمز هستند.

وی در ادامه توضیح داد: گروه دیگر تابلوهای انتظامی هستند که در واقع پیام و دستوری را به رانندگان اعلام می‌کنند. به‌طور ساده اکثر این تابلوها به‌نحوی از ممنوعیت انجام کاری خبر می‌دهند مانند «سبقت ممنوع» این تابلوها دایره‌ای شکل و دارای زمینه‌ سفید و حاشیه‌ای قرمز هستند. دسته آخر نیز تابلوها و علائمی هستند که خبری را به کاربران ترافیکی اعلام می‌کنند مانند محل گذرگاه عابر پیاده یا محدوده پارکینگ. این تابلوها نیز اکثراً به‌شکل مربع یا مستطیل هستند.

شریفی تاکید کرد: لازم است علایم راهنمایی و رانندگی را که در اکثر وب‌سایت‌ها و کتاب‌های مربوطه وجود دارد مجدداً مرور کنیم. همچنین فراموش نکنیم این علایم همگی در حال انتقال پیام‌هایی هستند تا ما با ایمنی بیشتری سفر کنیم.

انتهای پیام/4039

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۹۶۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات وعده صادق در پاسخ به تحرکات رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.

کد خبر 6092975 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • آزرده خاطر شدن شهروند تهرانی از نیمه کاره ماندن مجتمع‌های میدان شهدا
  • ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی
  • ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم
  • ضرورت اولویت قرار دادن حسن تدبیر دانشجویان عمره‌گزار
  • اصلاح هندسی چهارراه خیابان داوران و جلال آل‌احمد در اراک
  • تصادف پراید منجر به فوت عابر پیاده در رشت شد
  • عدم توجه به جلو سبب مرگ عابر پیاده در رشت شد
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی