Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@14:52:30 GMT

تعابیر مختلف پلیس از تابلوهای راهنمایی رانندگی!

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۷۱۲۴۴

تعابیر مختلف پلیس از تابلوهای راهنمایی رانندگی!

به گزارش ایکنا؛ خیابان‌های تهران چند سالی است که مورد هجوم ماشین‌های رنگانگ قرار گرفته و روز به روز نیز بر تعداد آن افزوده می‌شود، در این میان نه تنها آلودگی و ترافیک حاصل از ازدیاد ماشین‌ها مشکل ساز شده، بلکه عدم وجود مکان مناسب برای پارک نیز خود به معضلی برای صاحبان خودرو و حتی صاحبان منازل و مغازه‌ها بدل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماشین‌ها در حالی به تهران هجوم آورده‌اند که جایی برای پارک شدن ندارند و همانند فرزند بی سرپرستی که بر سر راه مانده است، پس از خروج از کارخانه در خیابان‌ها بی‌جا و مکان می‌مانند.

خیابان‌های تهران امروز خود به پارکینگی بزرگ تبدیل شده‌اند که از شدت خفگی نیاز به پارکینگ دارد. کمبود پارکینگ یک معضل اساسی برای پایتخت به شمار می‌آید و این امر نه تنها صاحبان خودرو، بلکه صاحبان منازل، شرکت‌ها و مغازه‌داران و حتی عابران پیاده را نیز با مشکل روبرو کرده است، چرا که کمبود جای پارک افراد را مجبور به پارک ماشین بر روی پل‌ها و پیاده ‌رو‌ها و مقابل مغازه‌ها کرده و زمینه‌ساز بسیاری از نزاع‌های خیابانی شده است.

لازمه حل معضل پارک ماشین در پایتخت مشارکت شهرداری و پلیس راهنمایی و رانندگی است، چرا که در شرایط موجود نه تنها تعداد محدود پارکینگ‌های شهری که باید از سوی شهرداری سامان دهی شود مشکل ساز شده، بلکه نصب گسترده تابلوهای پارک ممنوع در خیابان‌ها که به منظور سامان دهی به خیابان‌ها و کاهش حجم ترافیک نصب شد‌ه است نیز آغاز مشکلی دیگر است؛ به نحوی که در برخی مناطق امکان پارک در چندین کوچه متوالی وجود ندارد.

پارکومتر یا پارک سنج که دستگاهی برای جمع‌آوری پول و پرداخت هزینه پارک خودرو در یک محل خاص برای مدت زمانی محدود است نیز بخش وسیعی از خیابان‌ها را به خود اختصاص داده است؛ اما آیا برای یک کارمند که حداقل هشت ساعت در شبانه روز باید ماشین خود را مقابل درب اداره پارک کند پرداخت چنین هزینه‌ای مقرون به صرفه است؟

در این میان رانندگانی در خیابان‌ها اسیر و سرگردان شده‌اند که نه تابلوهای مختلف راهنمایی و رانندگی به آنان اجازه پارک خودرو در خیابان‌ها را می‌دهند و نه شهرداری‌ها اهتمام جدی و در خور نیازی برای ایجاد پارکینگ دارند. به طور کلی معضل پارک ماشین امروز با تعدد تابلوهای راهنمایی و رانندگی حجم گسترده‌تری به خود گرفته است و پارکومترها مزید به علت!

در حال حاضر شرایط به نحوی شده است که مناطق شلوغ و پر رفت و آمد تهران که ادارات و شرکت‌های مختلف را در خود جای داده‌اند، از بیشترین تابلوهای توقف ممنوع نیز برخوردارند. در این بین تعدد تابلوها نه تنها رانندگان بلکه افسران راهنمایی و رانندگی و سربازهایی که برای نوشتن جرایم ماشین‌ها راهی خیابان‌ها می‌شوند را نیز دچار سردرگمی کرده است.

به طور مثال تابلوی توقف ممنوع که در ذیل آن جمله «فقط روز جمعه جهت برگزاری نماز از ساعت 9 الی 14» درج شده است برای بسیاری از رانندگان محل شک و دودلی برای پارک کردن ماشین است؛ به نحوی که طبق مشاهدات خبرنگاران ایکنا طی هفته گذشته که تعداد مراجعات افسران راهنمایی و رانندگی به خیابان‌های بزرگمهر و قدس نیز افزایش یافته بود، افسران و سربازان راهنمایی و رانندگی نیز نتوانستند پاسخ واحدی در تبیین مفهوم این تابلو بدهند.

طی هفته گذشته افسران مراجعه کننده به خیابان بزرگمهر و قدس از تابلوی توقف ممنوع که در ذیل آن جمله «فقط روز جمعه جهت برگزاری نماز از ساعت 9 الی 14» سه تعریف متفاوت داشتند؛ به نحوی که یکی از آنان گفت: «توقف فقط در روزهای جمعه جایز است»، دیگری عنوان کرد که «فقط روزهای جمعه توقف در این مکان جایز نیست» و نفر سوم نیز اعلام کرد که «به فاصله 15 متر از تابلو می‌توانید پارک کنید». در این میان جالب‌ترین پاسخ را مأموری داد که گفت: «معنی این تابلو رو دقیقا نمی‌دانم».

برداشت‌های متفاوت افسران راهنمایی و رانندگی مبنایی برای جریمه کردن ماشین‌ها است، در این میان چه کسی پاسخگوی حق الناسی است که به واسطه بی‌اطلاعی نادیده گرفته می‌شود.  

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۱۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید

تین نیوز

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از برنامه ریزی برای بهره گیری از ظرفیت هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات رانندگی به خصوص تخلفات ساکن خبر داد و گفت: پلیس راهور در فاز نخست از این ظرفیت برای برخورد با تخلفات ساکن استفاده خواهد کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور با بیان اینکه هوشمندسازی در انجام ماموریت ها و ارائه خدمات یکی از اولویت های پلیس و مورد تاکید فرمانده فراجا و ریاست پلیس راهور فراجا است، گفت: در همین راستا نیز ما در پلیس راهور تهران بزرگ نیز این موضوع را جزو اولویت های خود قرار دادیم و برای تحقق آن برنامه ریزی های لازم انجام است.

موسوی پور با بیان اینکه موضوع ترافیک، موضوعی بین بخشی است که لازم است دستگاه های مربوطه در آن مشارکت داشته باشند، اظهارکرد: یکی از اقدامات ما استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای کنترل ترافیک و برخورد با تخلفات رانندگی است. در همین راستا نیز جلساتی را با شرکت کنترل ترافیک و چند شرکت دانش بنیان و همچنین جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف برگزار کردیم و بنا شد تا زیرساخت های استفاده از هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات و نظارت ترافیکی فراهم شود.

برخورد با تخلفات ساکن با کمک هوش مصنوعی

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم، گفت: دو نوع دوربین ترافیکی در سطح شهر تهران وجود دارد، یکی دوربین های پلاک خوان است که این دوربین ها کار خود را انجام می دهند و براساس برنامه ای که برایشان نوشته شده نسبت به ثبت تخلفات اقدام می کنند. نوع دیگر اما دوربین های نظارت تصویری است که در حال حاضر حدود ۱۵۰۰ عدد از آن در شهر تهران فعال است و امیدواریم که به زودی نیز افزایش پیدا کند.

موسوی پور با بیان اینکه این دوربین های نظارت تصویری هوشمند نیستند، گفت: درحال حاضر یک کاربر باید این دوربین ها کنترل کند، اما ما به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی این دوربین ها بتوانند معابر را رصد کرده و در صورت وقوع تخلف یا وضعیت غیرعادی نظیر تصادف و ... موضوع ثبت و اعلام کنند. این اقدام امکان اجرا دارد و ما باید سامانه مربوطه را روی دوربین ها نصب کنیم.

وی ادامه داد: از طریق دوربین های نظارت تصویری می توانیم سامانه ای را نصب کنیم و این سامانه به شکل هوشمند با تخلفات برخورد می کند. همانطور که گفتم ما در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم و قصد داریم تا در همین سال جاری با تعدادی دوربین کار را شروع کنیم و به مرور آن را گسترش دهیم. ما با استفاده از این سامانه و هوش مصنوعی با دوربین های نظارت تصویری نسبت به برخورد با تخلفات ساکن، نظیر پارک در محل ممنوع، پارک دوبل، توقف غیرمجاز، سد معابر و ... برخورد خواهیم کرد. 

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه امکان تعریف محدوده، نوع تخلف و حریم رصد برای این دوربین ها وجود دارد، گفت: در صورت اجرا تخلفات به شکل هوشمند رصد و پس از اعمال قانون پیامک آن برای رانندگان متخلف ارسال خواهد شد.

موسوی درپاسخ به این پرسش که موانع اجرای این طرح چیست، گفت: بعد از درخواست ما شهرداری این موضوع را در بودجه امسالش قرار داد، به هرحال موضوعاتی نظیر تامین اعتبار و ... در این خصوص وجود دارد.

پیش از این سرهنگ احسان مومنی،معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز در گفت وگو با ایسنا گفته بود که به زودی دوربین های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت های پلیس راهور نیز نصب می شود و در فاز اول این دوربین ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات رانندگی در کاشمر آغاز شد
  • خیابان‌های بوکان به پارکبانان سپرده می‌شوند
  • خیابان های بوکان به پارکبانان سپرده می شوند
  • ساواک چطور «شیخ احمد کافی» را حذف کرد؟
  • ادبیات عجیب یک افغانی درباره ایران و افغانی‌های مهاجر
  • سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه
  • سوء قصد مرگبار با وینچستر به جان ۲ برادر در نمایشگاه ماشین
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی
  • ببینید | لحظه شلیک پلیس به موتور سارق موبایل در خیابان الهیه تهران